Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Віталій Калініченко передав камуфляжний матеріал для чергової групи волонтерів із Лебединщини

Депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко і надалі підтримує волонтерський актив Сумського району, разом допомагаючи  Збройним силам України. За останній час вже третій старостат – із села Пристайлове Лебединської громади – звернувся до народного обранця із запрошенням на власні очі подивитися, як місцеві жителі згуртувалися для плетіння маскувальних сіток нашим захисникам. Звісно, і цього разу ініціатива громадян не залишилася без уваги: для них, як і для волонтерів із Калюжного та Лікарського, депутат передав камуфляжний матеріал, з якого плестимуть захисні сіті на фронт.

«Схоже, моя допомога волонтерам із сіл Калюжне (Лебединська ОТГ) та Лікарське (Миколаївська ОТГ) стала “вірусною” і ось вже маємо організацію нових колективів волонтерів, які також прагнуть бути корисними Збройним Силам України та нашій державі.

Сьогодні на запрошення старости Сергія Павловича Калініченка побував у селі Пристайлове Лебединської об’єднаної територіальної громади. Там, як і в Калюжному та Лікарському, зібралися небайдужі жителі і також вирішили зайнятися плетінням маскувальних сіток. Вирішив підтримати і це починання, надавши необхідний камуфляжний матеріал.

Бачачи з яким завзяттям у скрутну хвилину навіть пенсіонери прагнуть бути корисними нашим захисникам,  розумієш – ворог буде РОЗБИТИЙ, ПЕРЕМОГА буде за нами!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно депутат передав для Збройних сил України чергове, четверте  авто підвищеної прохідності. Постійно підтримуючи армію, Віталій Калініченко не забуває і про буденні потреби жителів Сумського району. Зокрема, він допоміг з ремонтом доріг в Лебединській громаді, виділивши три самоскиди зі щебнем для села Калюжне.

4 листопада
3 листопада