Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Віталій Калініченко передав в експлуатацію відремонтовану палату в лікарні Святого Пантелеймона

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ «Агрофірма «Псьол» Віталій Калініченко продовжує реалізацію благодійних соціальних проєктів, незважаючи на складнощі воєнного стану. Сьогодні народний обранець передав в експлуатацію відремонтовану і облаштовану за власний кошт палату в хірургічному відділенні клінічної лікарні Святого Пантелеймона.

«Розумію, що медицина у такий скрутний час має надзвичайно високий пріоритет – потрібно лікувати і поранених на полі бою, і від артилерійських обстрілів мирних жителів, і не забуваємо про епідемію коронавірусу…

Тому і вирішив внести свій посильний вклад, щоб пацієнти мали змогу отримати не лише якісне професійне лікування, а й комфортне – погодьтеся в гарних умовах і одужувати легше!

В присутності головного лікаря Володимира Поцелуєва передав відремонтовану палату в експлуатацію.

Здоров’я усім! А ми разом із “Агрофірмою “Псьол” і далі будемо намагатися інвестувати у соціальні та гуманітарні проекти Сумського району. Хочеться вірити, що такий результат послугує гарним прикладом і для інших підприємців та аграріїв – адже разом завжди можна зробити більше!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці, сподіваючись на продовження його благодійної ініціативи.

Керівник лікарні Святого Пантелеймона Володимир Поцелуєв щиро подякував депутату за постійну увагу до медичного закладу, який надає кваліфіковану допомогу жителям не тільки Сумської, а й інших громад.

«Добре,  що у теперішніх умовах знаходяться небайдужі та чуйні люди, готові підтримувати нашу лікарню, дбати про комфорт пацієнтів та медичного колективу. Дуже вдячні Віталію Калініченку за якісно відремонтовану палату в хірургічному відділенні. З його допомогою тепер маємо ще одне сучасне і затишне приміщення для проведення лікування! Для нас як лікарні важливо забезпечувати і високий рівень медичних послуг, і створювати хороші умови, в яких одужання відбувається легше та швидше», – сказав головний лікар.

Нагадаємо, раніше Віталій Калініченко організував доставку кількох великих  гуманітарних вантажів на Сумщину, серед яких і предмети медичного призначення. Також депутат допоміг замінити вікна у будинках жителів Білопільської та Краснопільської громад, котрі постраждали від обстрілів.   Віталій Калініченко долучився і до відновлення після артилерійського удару дитячого садочка “Рукавичка” у селі Запсілля Миропільської громади.

4 листопада
3 листопада