Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

Віталій Калініченко передав волонтерам із Лебединської громади чергову партію матеріалу для плетення маскувальних сіток

Депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко радо підтримує жителів Сумського району, які за покликом серця вирішують допомагати захисникам України і разом із ними наближати перемогу.  Народний обранець передав волонтерам із села Калюжне Лебединської громади другу партію матеріалів для плетення маскувальних сіток бійцям на фронт. Він висловив захоплення ентузіазмом місцевих жителів, що власноруч створюють такі необхідні для військових захисні елементи.

«Вражений із яким завзяттям взялися жіночки із села Калюжне Лебединської ОТГ плести сітки для Збройних Сил України.

Буквально тиждень тому я надав їм допомогу у вигляді камуфляжу, який використовується для виробництва маскувальних сіток, а вже сьогодні вони попросили додатковий матеріал, оскільки сітки добре розходяться по всьому фронту, у тому числі, в таких “гарячих” точках, як Бахмут та Авдіївка.

Я підтримав такі добрі починання волонтерів із Калюжного! Хай бережуть сітки наших воїнів, а воїни – нашу країну!

Разом до МИРУ та ПЕРЕМОГИ!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно депутат передав для Збройних сил України чергове авто підвищеної прохідності. Пікап Mitsubishi після проведеного апгрейду повністю відповідає запитам і побажанням військових, а значить, дозволить бійцям бути більш мобільними і оперативно виконувати щоденні завдання. Це вже четверте авто, спрямоване депутатом нашим захисникам.

4 листопада
3 листопада