Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Віталій Калініченко забезпечив матеріалом для плетіння маскувальних сіток волонтерів із села Калюжне Лебединської громади

Депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко продовжує підтримувати активних волонтерів Сумського району, які власноруч роблять маскувальні сітки для захисників України. Нещодавно він передав необхідний матеріал для виготовлення таких сіток творчому колективу “Мальви” з Миколаївської громади. Таку ж допомогу днями  отримали і волонтери з Калюжненського старостату Лебединської громади.

«Надав волонтерам із села Калюжне Лебединської об’єднаної територіальної громади матеріал для в’язання маскувальних сіток для Збройних Сил України.

Нещодавно ми допомагали цьому селу із дорогами – забезпечили щебенем, що дало можливість засипати ями на центральних вулицях цього населеного пункту. Працюючи там, дізнався про тамтешніх волонтерів – жіночки збираються у свій вільний час і плетуть сітки для наших захисників. Був приємно вражений такою самовідданістю справі і, звичайно, не міг не підтримати таку ініціативу.

Тому вчора приїхав туди і передав заготовки із камуфляжу – такі ж, як і напередодні надали майстриням із творчого колективу “Мальви” Лікарського старостинського округу Лебединської ОТГ.

Хочу побажати майстриням-волонтерам здоров’я, доброї енергії на добрі справи, наснаги за для миру та перемоги!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, депутат допоміг із ремонтом доріг у селі Калюжне – виділив три самоскиди з щебнем для усунення найпроблемніших ділянок на шляхах.

4 листопада
3 листопада