Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Віталій Калініченко забезпечив продуктову підтримку Сумської обласної клінічної лікарні

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ «Агрофірма «Псьол» Віталій Калініченко постійно підтримує медичні заклади Сумщини, які у важкий час війни потребують ще більше уваги і допомоги, ніж у мирні дні.

Звичайно, сьогодні є необхідність і в ліках, і в обладнанні, але не менш важливо забезпечити здоровий раціон пацієнтів стаціонару, зважаючи на тотальне підвищення цін. Саме тому народний обранець ініціював продуктову допомогу для Сумської обласної клінічної лікарні, де проходять лікування жителі різних куточків Сумщини. Про співпрацю у цьому напрямку він домовився із головним лікарем закладу Володимиром Горохом ще близько місяця тому. І результати домовленостей не забарилися.

Минулого тижня Віталій Калініченко передав обласній лікарні 850 кілограмів картоплі, а сьогодні заклад отримав нове смачне поповнення  – цілого дорослого кабанчика та п’ятдесят кілограмів живої риби.

«Усі ці харчові “подарунки” зроблені за кошт нашої компанії – ТОВ “Агрофірма “Псьол”.

Звичайно, цього року прибутки навіть порівнювати не можна із попередніми роками, але відчуваючи соціальну відповідальність за громаду, за людей, які нам довіряють, які з нами працюють і просто хоча б морально нас підтримують, ми сьогодні намагаємося робити все від нас залежне, щоб перш за все уникнути голоду й холоду. Прибутки ще будуть згодом, а сьогодні головне зберегти наш людський потенціал»,  – наголошує Віталій Калініченко.

Нагадаємо,  кілька тижнів тому депутат передав в експлуатацію відремонтовану за власний кошт палату в “Клінічній лікарні святого Пантелеймона”. Тепер під шефством Віталія Калініченка і Сумська обласна клінічна лікарня, а значить, на часі – чергові напрацювання у галузі медицини.

4 листопада
3 листопада