Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Віталій Калініченко забезпечив волонтерів із Миколаївської ОТГ матеріалом для плетіння маскувальних сіток

Депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко на запрошення голови Миколаївської об’єднаної територіальної громади Сергія Самотоя побував у Лікарському старостинському окрузі на п’ятирічному ювілеї творчого колективу “Мальви”. За словами народного обранця, учасниці об’єднання під керівництвом Людмили Алтухової натхненно допомагають захисникам України, виготовляючи для них захисні сітки.

«Цей чудовий колектив не тільки відомий своєю творчістю, а й тим, що у скрутну для нашої держави хвилину, його учасники організували у себе в’язання маскувальних сіток для Збройних Сил України», – розповів  Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Депутат привітав колектив «Мальви» з ювілеєм та подарував заготовки із камуфляжу, необхідні для створення нових сіток для наших військових.

Він переконаний, що для наближення перемоги України важливий кожен внесок, тож щиро подякував «Мальвам» за їхню підтримку ЗСУ.

«Разом робимо потрібну справу – наближаємо мир і перемогу в нашу державу!» – сказав народний обранець.

Нагадаємо, днями Віталій Калініченко допоміг з ремонтом доріг в Лебединській ОТГ – виділив три самоскиди з щебнем для  Калюжненського старостату Лебединської громади.

4 листопада
3 листопада