19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Віталій Мачула з RGM group: “Ми робимо життя людей комфортнішим, чи це не привід для щастя?”

У 2014 році Віталій прийшов у RGM group інженером-кошторисником, повністю організував роботу на об’єктах, працював із замовниками і технаглядом, здавав об’єкти і брався за нові. Із його приходом у компанію дорожнє будівництво почало набирати обертів, з ним же воно зазнало свого розвитку та успіху.

Віталій Мачула – керівник технічного відділення RGM group. Це найбільше за кількістю людей відділення, у підпорядкуванні Віталія більше 60% усіх працівників. Саме вони виробляють продукцію, будують дороги та мости, займаються будівництвом та розвитком виробничої бази.

«Я дуже радію з того, що нам – такому великому відділенню- вдалося налаштувати роботу максимально ефективно. Кожен із працівників чітко розуміє свою конкретну задачу і обов’язки. Ми працюємо в одному колективі і будуємо дороги, якими з гордістю буде їздити кожен із нас», – говорить Віталій.

У сферу будівництва Віталій прийшов не випадково. Ще з юнацтва він захоплювався ( до речі, захоплюється і досі) авто і мототранспортом, і кожного разу, проїжджаючи українським бездоріжжям, наче долав “смугу перешкод”.

«Так, в 11 класі я опинився перед вибором професії, і пішов до Харківського автомобільного університету на факультет будівництва автомобільних доріг і аеродромів. Мій вибір був свідомим, це навіть така мрія дитинства – збудувати ідеальну дорогу. Зараз я дуже пишаюся тим, що ми робимо.»

За 6 років роботи Віталію разом із командою RGM group вдалося втілити дуже багато проектів у Сумах та області.

«Я щасливий, що наша дорога роками слугує людям. Є такі об’єкти, коли здається “щойно уклали останній шар асфальтобетонну”. За цим фактом стоїть робота багатьох людей, професіоналів своєї справи, які відповідально виготовили продукцію, потім відповідально уклали дорогу і по завершенню перевірили якість цієї дороги. Ми робимо життя людей комфортнішим, чи не це привід для щастя?»…

4 листопада
3 листопада