Вчора
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня
21 серпня
20 серпня
16 серпня
15 серпня
13 серпня

Віталій Зеленський взяв участь у заході до Дня медичного працівника у Сумському обласному клінічному кардіологічному центрі

Сьогодні в Сумському обласному клінічному кардіологічному центрі відбувся захід, присвячений Дню медичного працівника, який цього року вдруге відзначається 27 липня. Участь у заході взяли голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко, голова фракції Політичної Партії “Слуга Народу” в облраді Віталій Зеленський, депутати обласної ради.

Під час зустрічі представники обласної ради привітали медиків та вручили їм нагороди, підкресливши важливість кожного напрямку медицини. Особливу увагу було приділено кардіологам, чия робота часто здається неможливою, але вони її успішно виконують.

Віталій Зеленський наголосив, що кардіоцентр має підтримку депутатського корпусу, і обласна рада буде робити все можливе для розвитку закладу. Зусилля спрямовані на те, щоб у кардіоцентрі не було проблем із заборгованістю заробітної плати та щоб забезпечити його найкращим обладнанням.

Невдовзі кардіоцентр очікують приємні зміни, але поки це залишимо інтригою, — зазначили депутата під час зустрічі, анонсуючи майбутні поліпшення в закладі.

“Висловлюю велику подяку медикам за їх професіоналізм та відданість своїй справі. Ви тримаєте медичний фронт 24/7, і завдяки вам збережено багато життів наших земляків. Дякую за вашу важку працю, за вибір цієї шляхетної професії та за кожне врятоване життя. Ваша робота на передовій і в тилу заслуговує найвищої поваги”, — підкреслив Віталій Зеленський.

Представники обласної ради побажали медикам миру, перемоги, здоров’я та добробуту. “Разом ми сильніші!” — підсумував Зеленський.

4 листопада
3 листопада