Вчора
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня
21 серпня
20 серпня
16 серпня
15 серпня
13 серпня

Віталій Зеленський зустрівся з керівництвом Сумської області

Новообраний голова фракції Політичної Партії «Слуга Народу» в Сумській обласній раді Віталій Зеленський провів зустріч з головою Сумської обласної державної адміністрації – начальником військової адміністрації Володимиром Артюхом та головою Сумської обласної ради Віктором Федорченком.

Вітання та підтримка

Володимир Артюх привітав Віталія Зеленського з призначенням і наголосив на важливості відповідальної роботи, яка чекає новообраного очільника фракції. Артюх підкреслив, що попереду багато викликів, але висловив упевненість у спроможності Зеленського ефективно виконувати свої обов’язки.

Віталій Зеленський висловив вдячність за теплі слова підтримки та запевнив, що сприймає цей виклик з повною серйозністю.

Віктор Федорченко підкреслив важливість постійного зворотного зв’язку з громадянами, широкого діалогу та відвертого обговорення всіх проблемних питань. Він зазначив, що спільними зусиллями можна змінити регіон і країну на краще.

Основні напрямки роботи

Під час зустрічі обговорювалися питання подальшої роботи фракції, спрямованої на розвиток Сумщини, вирішення важливих для області питань, покращення безпекової ситуації та життя населення.

Віталій Зеленський висловив подяку колегам-депутатам та керівникам області за довіру та наголосив на своїй готовності докласти всіх зусиль для досягнення спільних цілей. Основними напрямками своєї роботи він вважає реалізацію завдань Президента України Володимира Зеленського, підтримку військових, розвиток місцевої інфраструктури, допомогу малому та середньому бізнесу та покращення якості життя громадян Сумщини.

“Разом ми сильніші!” – підкреслив Віталій Зеленський, наголошуючи на важливості спільних зусиль для досягнення поставлених цілей та покращення життя у регіоні.

Нагадаємо, що 19 липня на засіданні фракції Політичної Партії «Слуга Народу» у Сумській обласній раді, Віталія Зеленського було обрано головою фракції.

4 листопада
3 листопада