Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Вітання народного депутата Максима Гузенка до Дня Конституції України

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») у Фейсбуці привітав жителів Сумщини із Днем Конституції України.

“Дорогі земляки!

Сьогодні ми відзначаємо велике державне свято — День Конституції України.

Конституція — це головний закон держави, який забезпечує базові основи життєдіяльності нашої країни.

Для мене це частково професійне свято, бо як представник парламенту я беру безпосередню участь у законотворчому процесі, і при підготовці та прийнятті чергових законопроектів перш за все керуюся нашою Конституцією.

Українська Конституція — динамічна і сучасна, фундаментальний закон постійно розвивається і вдосконалюється, спираючись на потреби українців і вимоги сьогодення.

Серйозні зміни до Конституції України, лише за останні роки, внесли зокрема адміністративно-територіальна реформа і курс на європейську інтеграцію. Як народні депутати ми будемо й далі «відшліфовувати» Конституцію, бо прагнемо створити міцний законодавчий фундамент, який би задовольнив потреби всіх верств населення України і забезпечив розвиток нашої держави.

Давайте разом створювати сучасну європейську країну — у Ромнах і Недригайлові, Липовій Долині та Бурині. Роботи багато, інколи навіть дуже, але все одно її потрібно починати. Перші кроки вже зроблені, будемо працювати й далі на конкретний результат. А Конституція держави буде слугувати нам вірним дороговказом і в роботі, і просто в житті!”, – йдеться у привітанні.

4 листопада
3 листопада