Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Вітання народного депутата Максима Гузенка до Дня Національної поліції України

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») у Фейсбуці привітав жителів Сумщини з Днем Національної поліції України.

“Шановні працівники поліції! Прийміть вітання з професійним святом — Днем Національної поліції України!

Щодня ви пізнаєте серйозні ризики та небезпеку, але попри все виконуєте свій вкрай важливий для суспільства обов’язок – захищаєте правопорядок, життя і спокій наших громадян, щомиті готові прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду.

За останні роки відбулися величезні зміни у правоохоронній системі України. Ми побачили не тільки нові молоді обличчя, але й нові характери, які реальними справами та опікою про людей заслуговують все більше поваги й довіри у суспільства. Із крупиць добра, сміливих вчинків, героїчних подвигів, ціною яких нерідко стає власне життя, українська поліція створює свій міцний авторитет і престиж.

Щодоби на Роменщині попереджають і виявляють десятки злочинів. І тільки завдяки вам вдається зберігати життя і здоров’я людей, їхнє майно, права та свободи. Національна поліція — це та структура, без якої Україна не зможе функціонувати!

У цей день хочу окремо згадати тих поліцейських, які загинули, виконуючи свій професійний обов’язок. Світла вам пам’ять!

А всім іншим бажаю міцного здоров’я та витримки, натхнення і людської вдячності. Безмежна повага вам за безсонні ночі, в які ви відриваєтеся від своїх родин та відпочинку і стаєте до патрулювання. І дякую вам за те, що робите все, аби на Роменщині було спокійно”, – йдеться у привітанні.

4 листопада
3 листопада