Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Вітаємо сумського депутата Чепіка із незадекларованим авто

Скандально відомий депутат Сумської міськради та підприємець Володимир Чепік поповнив сімейний автопарк німецьким кросовером. Але чомусь у його декдарації – ні слова про нову автівку.

За нашими джерелами, Володимир Чепік став щасливим володарем Volkswagen Tiguan, ціна на який у автосалонах починається з 900 (!) тисяч гривень.

Відомо, що на новому авто він розсікає містом вже не один місяць. Більш того, кросовер неоднократно бачили припаркованим біля будинку, де проживає депутат. Там же поруч стоїть й інший його автомобіль, який він показав у декларації – HYNDAI SANTA FE.

Цікаво, звідки Володимир Чепік знайшов кошти на таке дороговартісне поповнення сімейного автопарку, якщо у декларації показав незначні доходи (за які точно не купиш таку автівку).

Так, за 2019 рік депутат отримав трохи більше 281 тис. грн. від підприємницької діяльності, бизько 8 тис. грн. – від надання майна в оренду, понад 17 тис. грн.- склали страхові виплати, понад 15 тис. грн. – відсотки від банківських вкладів тощо. А його дружина Кетерини Чепік заробила 275 961 грн. заробітної плати, близько 8 тис. грн. доходу від банку та деякі незначні кошти від бонусних договорів і відсоткових ставок.

Чи збирається Володимир Чепік задекларувати свій новий кросовер та чи вистачить сміливості пояснити, чому він приховує свої реальні статки? До речі за таке порушення передбачена відповідальність перед законом.

4 листопада
3 листопада