Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Візит нардепа Олександра Качури в Конотоп: Конотопська ЦРЛ отримала ліки, а військові – пікап та Starlink

Днями народний депутат Олександр Качура відвідав із робочою поїздкою Конотоп – своє рідне місто, яке підтримує упродовж тривалого часу.

Спочатку він побував у Конотопській центральній районній лікарні ім. ак. М. Давидова, аби передати необхідні медикаменти, обладнання та гігієнічні засоби. У медзакладі подякували народному обранцю за допомогу та постійну увагу, адже у воєнний час вдається задовольнити далеко не всі потреби, які має лікарня.

Наступною частиною візиту нардепа Олександра Качури стала передача автомобіля для конотопських військових із 58-мої бригади, яка відзначає 8-му річницю з дня створення.

«З нагоди дня заснування 58-мої окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського передав нашим захисникам черговий пікап та натівський причеп до нього.

Машинка одразу поїхала на фронт допомагати нашим хлопцям.

Віримо, єднаємось, перемагаємо»,  – написав Олександр Качура на своїй сторінці  у Фейсбуці.

Оперативно відреагував парламентар і на ще одне нагальне прохання військових –  передав термінал для супутникового інтернету «Starlink» ДФТГ «Лісовик». Вже тривалий час захисники обороняють наші північні рубежі, патрулюють прикордоння та виконують інші важливі завдання – про які й говорити не можна. Отримавши від них дзвінок із запитом пізно ввечері напередодні поїздки на Сумщину, Олександр Качура буквально одразу його виконав.

Також народний депутат взяв участь у засіданні Конотопської міської ради, звернувшись до депутатів із закликом до єдності у роботі задля перемоги.  Підтвердженням тому, що слова політика про злагодженість були насправді почутими, було публічне вибачення  Конотопського міського голови Артема Семеніхіна за агресивні дії на одному із засідань Конотопської міської ради. На знак порозуміння мер та нардеп потиснули один одному руки та разом розгорнули прапор Євросоюзу.

4 листопада
3 листопада