Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

“Внесення змін до процедури публічних закупівель має збільшити завантаження стратегічних українських виробників”, – нардеп Максим Гузенко

Сьогодні, 13 грудня, представники фракції «Слуга Народу» у Верховній Раді обговорили пріоритетні законопроєкти, які будуть винесені на поточний пленарний тиждень. Які саме – у Фейсбуці розповів народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу»).

“Зокрема заслухали інформацію голови комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича щодо Закону України «Про публічні закупівлі» в частині особливостей застосування переговорної процедури закупівлі (№6273). Реалізація законопроєкту має підвищити рівень енергетичної безпеки України, збільшити завантаження стратегічних українських виробників, і надходження до бюджету.

Розглянули внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор і лотерей (№ 2713-д). Такі підприємства планують оподатковувати податком на прибуток за єдиною ставкою — 10%.

Далі обговорили важливі медичні законопроєкти: Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення надання меддопомоги (№6306), Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині (№ 5831), Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи управління сферою охорони здоров’я та забезпечення медобслуговування населення (№ 5873), Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну (№ 4358).

На завершення представили делегатів від фракції «Слуга Народу» до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на три вакантні посади за квотою Верховної Ради України”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада