Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Володимир Поцелуєв: «Комплексно утеплюємо лікарню Святого Пантелеймона»

Зараз у самому розпалі триває термомодернізація клінічної лікарні Святого Пантелеймона. Ремонтні роботи стартували близько двох тижнів тому.

«Ми почали з двох корпусів – поліклінічного та інфекційного, де лікуються хворі на COVID-19, потім перейдемо до основного нашого корпусу в закінчимо ці роботи», – розповів директор медичного закладу Володимир Поцелуєв.

У відділеннях вже завершують оновлення системи опалення, замінили старі батареї та встановили нові вікна.

За словами керівника лікарні Святого Пантелеймона, утеплення проводиться комплексно.

«Що мається на увазі? Це і заміна даху з утепленням, утеплення самих корпусів, повністю заміна системи опалення всередині всіх будівель, закінчуючи капітальним ремонтом самих приміщень», – пояснив Володимир Поцелуєв.

Це все дасть змогу зекономити кошти медзакладу, які витрачаються на опалення,  та спрямувати їх на подальше матеріально-технічне оснащення.

Загалом на термомодернізацію було виділено 14 мільйонів гривень.

«Роботи проводяться як за кошти державного фонду регіонального розвитку, так і за кошти самого закладу та Сумської міської ради», – повідомив голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький.

З наступного року розпочнуть ремонт безпосередньо всередині будівель. Крім того, планують завершити будівництво пункту базування швидкої допомоги.  На першому поверсі розміщуватимуться гаражі для двох автомобілів «швидкої», а на другому – комфортне приміщення, де зможе відпочивати бригада між викликами.

4 листопада
3 листопада