16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Володимир Поцелуєв: Нові відремонтовані палати ЦРБ — це ще один крок до якісної медицини

У рамках челенджу «Відремонтуй палату у лікарні», який започаткував голова Сумської ОДА Роман Грищенко, у кардіологічному відділенні Сумської районної клінічної лікарні відремонтували палати і коридор. Це стало можливим завдяки благодійній допомозі громадської спілки «Рада агропромислових товаровиробників Сумського району».

За словами головного лікаря Сумської ЦРКЛ Володимира Поцелуєва, челендж «Відремонтуй палату» у цьому випадку перетворився на ремонт усього відділення. Завдяки коштам аграріїв у сумі близько 200 тис. грн було відремонтоване відділення на 20 ліжок: це і палати, і коридор, і кабінети лікарів та медичних сестер. Крім того, за виділені 195 тис. грн із районного бюджету було завершено ремонт цього відділення і розпочато ремонт неврологічного і терапевтичного відділень.

«Ми дякуємо Раді агропромислових товаровиробників, які також зрозуміли ситуацію, що хворим потрібно лікуватися в нормальних умовах. Завдяки їхнім коштам і районній владі, яка теж долучилася до цієї справи, ми повністю відремонтували кардіологічне відділення. Чому кардіологічне? Тому що ця група хворих за розповсюдженістю коронавірусу — найчисельніша. З нашого боку ми будемо робити все, щоб надання медичної допомоги було якісним і доступним», — наголосив Володимир Поцелуєв.

 

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада