14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня

Володимир Поцелуєв розповів про стан поранених водіїв після ракетного удару біля В.Сироватки

Після ракетного удару 31 серпня 2024 року по колоні зерновозів на трасі «Суми-Харків», Сумська міська клінічна лікарня Святого Пантелеймона знову продемонструвала свою здатність швидко й ефективно реагувати на надзвичайні ситуації. Внаслідок обстрілу один водій загинув, а ще четверо отримали поранення. Постраждалі водії були доставлені саме до цієї лікарні, де їм негайно надали необхідну медичну допомогу.

Водії зерновозів, що вижили, розповідають про жахливі моменти обстрілу:

«Ми опинилися в епіцентрі ракетного обстрілу. Машини побиті, асфальт як решето. Хлопець, що був в автівці, загинув. Нас врятувало те, що ми встигли сховатися під машини», — поділилися постраждалі після обстрілу.

Завідувач загальнохірургічного відділення Юрій Лобода розповів про стан пацієнтів:

«На лікуванні у нашому медзакладі перебувають водії з пораненнями різного ступеня важкості. Ми здійснили хірургічну обробку ран, видалили сторонні тіла – уламки, і зараз вони отримують всю необхідну терапію. Пацієнти йдуть на одужання».

Один із постраждалих водіїв, Сергій, висловив вдячність медичному персоналу за оперативну допомогу:

«Приїхали всі в крові, розгублені та шоковані. Нас і переодягли, і помили, і нагодували, надали всю необхідну допомогу. Лікують, оточують увагою. Дістали уламки, але один все ще засів глибоко в спині. Сподіваюся, що і його витягнуть, щоб більше не було “іскандерів” у мені».

Під керівництвом директора Володимира Поцелуєва, лікарня працює безперебійно, забезпечуючи високу якість медичних послуг для жителів Сумського району, який після адміністративної реформи значно розширився. Лікарня продовжує обслуговувати пацієнтів не тільки з міста, а й з усього району, де потреба в якісному медичному обслуговуванні зросла.

«Ми працюємо цілодобово, надаючи допомогу всім, хто цього потребує, особливо в умовах війни. Водії отримали своєчасне лікування, і медичний персонал докладає всіх зусиль для їх якнайшвидшого одужання, — зазначив Володимир Поцелуєв. – Завдяки злагодженій роботі медиків, поранені водії вже йдуть на одужання. Лікарня Святого Пантелеймона продовжує залишатися опорним пунктом для всієї громади в ці складні часи, демонструючи високий рівень відповідальності й самовідданості у наданні медичної допомоги”.

4 листопада
3 листопада