Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Володимир Поцелуєв: «У лікарні святого Пантелеймона створені всі умови, щоб успішно проводити складні хірургічні операції»

У медичному колективі Клінічної лікарні святого Пантелеймона роками наполегливо працювали над освоєнням різних напрямів хірургії і сьогодні успішно оперують найскладніші патології. Для цього тут створені всі необхідні умови, говорить директор Володимир Поцелуєв.

З цього року у медзакладі також працюють нейрохірурги. Лікарі проводять  загальнохірургічні втручання з використанням сучасних технологій, зокрема малоінвазивних та лазерних, які часто використовують проктологи та гінекологи.

Саме у лікарні святого Пантелеймона допомогли пацієнту, якому відмовили у кількох інших лікарнях міста. Чоловіку встановили діагноз коксартроз – деформуючий остеоартроз кульшового суглоба, що без лікування може призвести до інвалідності.

Уже більше року в  медустанові роблять операції при деформуючому остеоартрозі колінних або кульшових суглобів за сучасною методикою, яка дає можливість відновити повноцінне життя, рухатися, працювати. Тривалість хірургічного втручання – від півтори до трьох годин.

«У цього  пацієнта було вкорочення кінцівки до 5 сантиметрів – диспластичний коксартроз четвертого ступеню. Він самостійно не міг навіть одягнути шкарпетки, ні сісти, ні встати – таким сильним був біль, постійно пив знеболювальні. Тепер болю не буде! Він дуже хвилювався, чи будуть однаковими ноги. І ноги однакові!» – розповів ортопед-травматолог Сергій Осташов.

За словами Володимира Поцелуєва, якісне матеріально-технічне оснащення лікарні плюс високопрофесійний колектив, який освоїв усі сучасні технології оперативного втручання, дозволили лікарні святого Пантелеймона вкласти угоди з Національною службою здоров’я України на пакети хірургічної допомоги за кількома напрямками. І результат – це здорові пацієнти.

«Умови у нас найкращі. Головний лікар робить усе, щоб ми працювали і допомагали людям», – кажуть медики.

4 листопада
3 листопада