Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Володимир Пугач: «За рік можливості АМК РЕМ-БУД значно виросли»

До колективу компанії «АМК РЕМ-БУД» входять і молоді спеціалісти, котрі прагнуть професійно розвиватися та рости, і високодосвідчені фахівці, які  передають новому поколінню свої знання та вміння. Саме такою людиною із великим життєвим бекграундом є Володимир Миколайович Пугач. У зоні його відповідальності – ремонт доріг у північній частині Сумщини.

Володимир Пугач у дорожньому будівництві вже 40 років. Працював на державному підприємстві, 20 років був начальником райдорвідділу. Пройшов підвищення кваліфікації з будівництва доріг у Швеції.

Працює в ТОВ «АМК РЕМ-БУД» з 2020 року, коли компанія зайшла на ринок Сумської області. Торік бригадою північної частини регіону відремонтували значну кількість об’єктів.

«Доволі солідно впоралися. За короткий проміжок часу, коли ми почали працювати – від серпня і до кінця року – такі об’єми роботи перевернути зі старту було доволі напружено, але цікаво», – говорить Володимир Пугач.

Щодо планів на поточний рік, то, за його словами, керівництво поставило їх дуже багато, і є домовленість працювати виключно силами власних бригад, без субпідрядів, адже технологічні та кадрові можливості компанії значно виросли. Завдяки розширенню потенціалу, ТОВ “АМК РЕМ-БУД” активно залучає до роботи жителів Сумської області. Це дійсно важливий момент, враховуючи, скільки людей змушені їхати на заробітки через відсутність зайнятості.

«Я б хотів, щоб наші українські хлопці – здібні і молоді, вчилися, працювали і показували, що ми теж здатні робити дороги, а не тільки іноземці», – ділиться своїм баченням Володимир Миколайович.

Йому подобається мати справу з молодими працівниками, бути їхнім наставником: прислухаються до порад, мають велике прагнення до навчання, успішно переймають досвід.

Вільний час Володимир Миколайович проводить із сім’єю, виховує онуків. Каже, старшого – робота діда менш цікавить, а от менший – проявляє тягу до будівництва –  вже тягає молотки.

4 листопада
3 листопада