1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

Вперед до перемог з RGM group та Champion club!

RGM group активно підтримує та вболіває за юних академіків вільної боротьби Юрія Голуба. Цього разу наших маленьких спортсменів запросили вирушити до Одеси на Всеукраїнський турнір  з пляжної боротьби “ALL-UKRAINIAN BEACH WRESTLING FESTIVAL”.

Протягом 2 днів 200 юних спортсменів із 15  міст України змагалися за звання «Найсильнішого».

Сумські борці виявилися справжніми героями. Наші хлопчики не лише перший раз в житті виступали на Всеукраїнському турнірі далеко від дому, а й гідно та відважно боролися за першість. Втома та біль не стали їм на заваді. Крок за кроком юні академіки йшли до перемоги.

І ось, вони привезли до рідних Сум срібну та бронзову медалі. Ну як тут не вигукнути: «Наші переможці, наші діти!»

RGM group пишаєтья відважними та сміливими борцями:

  • Захар Кулаков – срібний призер Всеукраїнського турніру з пляжної боротьби у ваговій категорії 26 кг
  • Михайло Голуб – бронзовий призер Всеукраїнського турніру з пляжної боротьби у ваговій категорії 26 кг

Бажаємо «Академії вільної боротьби Юрія Голуба» подальших перемог у всіх вагових категоріях, талановитих  та завзятих дітей, люблячих батьків, які вболіватимуть душею і серцем за своїх дітей та підтримки всієї Сумщини. Ми віримо у щасливе та спортивне майбутнє наших дітей.

Окремо хочеться звернутися зі словами вдячності до Юрія Голуба, тренера наших маленьких борців, майстра спорту міжнародного класу, призера чемпіонатів світу та Європи. Ви стали надійним тилом та опорою нашим дітям, Ваші похвала та підтримка надихають і додають віри у власні сили. Дякуємо, що стали наставником нашим дітям і несете відповідальність за кожного, хто приєднався до вашої великої сім’ї юних академіків вільної боротьби.

А компанія RGM group зробить все необхідне, щоб нашим дітям було комфортно та зручно займатися спортом, і кожен день приносив їм нові перемоги та спортивні досягнення.

ВПЕРЕД ДО ПЕРЕМОГ З RGM GROUP ТА CHAMPION CLUB!

4 листопада
3 листопада