Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Як опановують навички точно бити ворога за допомогою дронів, бачила народний депутат України Олена Шуляк під час візиту на Сумщину

На Сумщині навчають операторів дронів. Як опановують навички точно бити ворога, бачила народний депутат України Олена Шуляк під час візиту на Сумщину.

З початку  повномаштабного російського вторгнення,  сили ЗСУ з  території Сумщини перекинули  на захист інших областей, тож  оборону міста взяли на себе прості громадяни Сумщини, які  сформували сили Терорборони та  ДФТергромад.  В їх лавах з перших днів і депутати місцевих від “Слуги Народу”.

“Сумщина в перші дні війни героїчно обороняла  Україну від ворожого вторгнення. Тут  діяв один з найпотужніших партизанських рухів! А подвиги Сумської ТРО назавжди закарбуються в історії!”, – зазначила, спілкуючись із захисниками столична гостя.

Бійці продемонстрували  дії розвідки, що підкріплена безпілотниками. Вони ефективні як засоби повітряної розвідки і як  ефективна ударна сила,  що знищує ворога.

Водночас, народні депутати  подякували бійцям за військову службу та передали бронежилети, каски, кровоспинні турнікети.

4 листопада
3 листопада