1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

Як за умов карантину пройшла вистава у Сумському театрі юного глядача?

У Сумському театрі юного глядача 15 липня відбулася прем’єра спектаклю “Мина Мазайло”. Його планували показати 13 березня у рамках цьогорічного фестивалю “Чехов-фест”, але, через карантин, виставу, як і фестиваль, перенесли.

Театр на карантині починається з термометра – на вході у глядачів разом із квитками перевіряють температуру. Глядачів пускають тільки в масках. Прийти на прем’єру вистави 15 та 16 липня можуть ті глядачі, які придбали квитки в березні, розповіла керівник літературно-драматургічної частини театру Тетяна Свелеба.

“Ми повідомляли, що хто бажає, той може здати квиточок. Приємно, що ніхто не здавав квиточки, а всі чекають на прем’єру. Ті глядачі, в яких сьогодні або завтра не вийде прийти на прем’єру, то квиточки будуть дійсні протягом всього року. Якщо вони забажають – у вересні, у жовтні прийти на виставу, то можна підійти до каси, і там відмітять їм місце”, – розповіла Тетяна Свелеба.

Спеціалісти театру розробили спеціальну схему глядацької зали, аби дотриматись карантинних вимог.

“Глядачі будуть розсажені на відстані 1,5 м і 5 кв. м площі на одного глядача. Тобто, в залі через кожний ряд глядачів ми будем висаджувати. При нормі зали 400 чоловік, ми можемо прийняти зараз тільки 94”, – розповіла заступниця директора театру Жанна Шевченко.

Джерело: suspilne.media

4 листопада
3 листопада