Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Яскрава й ексклюзивна форма від RGM group для нових перемог

Всі ми батьки, які щоранку хочуть бачити щасливі очі своєї дитини, і разом з нею вболівати за улюблену футбольну команду. А як бути, коли твій син чи донька обирають шлях спорту і приєднуються до спортивної і дружньої родини?! Відповідь одна: «Я поряд синку! Йди тільки вперед!».

RGM GROUP обрала шлях справжньої боротьби і зробила її частиною свого життя разом з «Академією вільної боротьби Юрія Голуба».  Для компанії важливо долучитися до виховання спортивної, здорової та по-справжньому щасливої молоді. Вона продовжує активно підтримувати розвиток спорту на Сумщині, ставши спонсорами футбольного клубу «Суми», гандбольної команди «RGM group – СумДУ» та офіційними партнерами «Академії вільної боротьби Юрія Голуба».

«Цього разу ми раділи разом із нашими юними борцями, яким урочисто та від щирого серця подарували новенькі спортивні костюми. Для них це стало справжнім святом, важливою подією та новою візитною карткою, яка підтверджує, що вони стали на шлях справжньої боротьби і дійсно повинні носити звання «Найсильніших»! Такі ще юні, але цілеспрямовані і завзяті. Дивлюся на них, і в чомусь пізнаю себе в 7 років…Хочеться їм дати все найкраще, чого не мали ми в дитинстві. Будемо й надалі підтримкою та вболівальниками наших дітей. Не забуваймо, вони у нас єдині і справді НАЙКРАЩІ.

Переконаний, попереду безліч перемог і головне — ми разом!», — впевнено говорить керівник компанії RGM group Сергій Голуб.

4 листопада
3 листопада