Вчора
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Єфрем Лазарев разом із нардепом Тетяною Скрипкою допомогли облаштувати «Клас безпеки» у дитячому садочку №36

Депутат Сумської міської ради від партії «Слуга народу» Єфрем Лазарев разом із народним депутатом Тетяною Скрипкою допомогли  облаштувати “Клас безпеки” в дошкільному навчальному закладі №36 “Червоненька квіточка”. Важливість цієї ініціативи полягає у тому, що дітей в інтерактивній формі навчають основним правилам безпеки,  дотримання яких набуло особливого значення у період війни. У цих класах проводяться заняття з правил пожежної та мінної безпеки, вивчаються алгоритми дій під час сигналу «Повітряна тривога», а також інших надзвичайних ситуацій.

«Створення таких класів – це поклик сьогодення, особливо, це стало зрозуміло після початку повномасштабної війни у нашій країні, коли навіть діти змушені страждати від авіанальотів та ракетних атак і відповідно реагувати.

Сьогодні до Міжнародного дня захисту дітей якраз завершили його облаштування та у святковій атмосфері відкрили.

Під час проведення цього особливого заходу, професійні рятувальники розповіли про свою роботу, ознайомили дітей з різноманітними аспектами життя, що стосуються безпеки, включаючи пожежну та медичну безпеки, правила поводження з вибухонебезпечними предметами та багато іншого.

Діти були у захваті від екіпіровки і техніки працівників МНС та поліції, а щоб полити із брандзбойту – вишикувалась справжня усміхена черга…

По завершенню “рятувальних процедур” пригостив дітей солодощами!

Хочеться побажати, усім дітям і Сумщини, і нашої країни – веселих канікул, сонячного настрою, здійснення всього, про що вони мріють. Нехай літо принесе багато добрих і пам’ятних вражень! А нам усім Перемогу та Мир!» – написав Єфрем Лазарев на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, на сесії Сумської міської ради депутати підтримали ініціативу Єфрема Лазарева щодо облаштування у сумських школах і дитсадках укриттів. Депутат відстояв, аби гроші громади були спрямовані саме на ці цілі, а не на чергові «євродвори». Таким чином, більше дітей матимуть змогу навчатися офлайн і перебувати у безпеці в разі повітряної тривоги, а їхні батьки – працювати і покращувати соціально-економічну ситуацію в країні.

4 листопада
3 листопада