Вчора
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня

Єфрем Лазарєв: КП “Зеленбуд” передав військовим автомобіль для проведення оборонних заходів на кордоні

Колектив Сумського комунального підприємства “Зеленбуд” знову довів свою відданість підтримці українських військових, передавши автомобіль Ford Transit 117-й окремій бригаді територіальної оборони (117 ОБрТрО, в/ч А7045). Це з’єднання Сил територіальної оборони України, яке дислокується в Сумській області та входить до складу Регіонального управління «Північ» Сил ТрО. Мікроавтобус буде використовуватись в одній із мінометних рот для проведення антидиверсійних та оборонних заходів на російському кордоні.

За словами директора комунального підприємства “Зеленбуд” Єфрема Лазарєва, це вже третій автомобіль, який передається на потреби військових. “Співробітники нашого підприємства зібралися разом, обговорили ситуацію та вирішили, що в нинішніх умовах ми можемо обійтися без цього транспорту, тоді як для наших військових він буде надзвичайно корисним. Колективне рішення було прийнято одностайно, адже захист нашої країни – це найголовніше.”

Єфрем Лазарєв також наголосив, що підприємство продовжуватиме допомагати ЗСУ, наскільки це буде можливим. “До підтримки долучаються не лише підприємство, а й кожен працівник особисто. Як депутат Сумської міської ради та просто небайдужий сумчанин, я завжди підтримував наших захисників і планую продовжувати робити це в майбутньому. Наш обов’язок – підтримувати Збройні Сили України та допомагати нашим військовим. Кожен з нас може зробити свій внесок у нашу спільну перемогу.”

До події також долучився секретар Сумської міської ради Артем Кобзар, який висловив свою вдячність і підтримку: “Ця ініціатива є чудовим прикладом того, як громадяни можуть об’єднатися для підтримки наших захисників. Я глибоко вдячний колективу КП “Зеленбуд” за їхню відданість і патріотизм. Разом ми сильніші, і разом ми переможемо. Слава Україні! Слава ЗСУ!”

Учасники заходу закликали всіх долучатися до підтримки наших воїнів та сприяти нашій спільній перемозі.

4 листопада
3 листопада