19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Юлія Павлюченко: Дорога, яку ремонтує «АМК РЕМ-БУД», дуже важлива для мешканців Великого і Малого Бобрика

Староста Великобобрицького старостинського округу Верхньосироватської сільської ради Юлія Павлюченко перевірила, як компанія «АМК РЕМ-БУД» працює над капітальним ремонтом ділянки дороги Великий Бобрик-Хмелівка. Наразі на об’єкті триває комплекс підготовчих робіт, після яких буде вкладатися асфальтобетонна суміш.

«Ця дорога з’єднується з дорогою Н-12, пролягає через Великий Бобрик і Малий Бобрик, і йде далі на Хмелівку. Її протяжність – понад 20 кілометрів. Дорога знаходиться у дуже поганому стані. Ми довгий час чекали, коли ж тут розпочнуться ремонтні роботи. Цього неабияк чекали мешканці сіл Великий і Малий Бобрик, оскільки через два населені пункти проходять рейсові автобуси на Суми та шкільна маршрутка, яка підвозить дітей до школи Великого Бобрика. Тому ми дуже вдячні, що все ж розпочався цей момент будівництва, нехай це тільки частина дороги – 3 кілометри. Ми сподіваємося, що не закінчиться це будівництво, воно буде далі продовжуватися, і все ж таки закінчать робити дорогу від траси Н-12 до кінця Малого Бобрика», – зазначила Юлія Павлюченко.

Староста подякувала «АМК РЕМ-БУД» за те, що компанія взялась за оновлення дороги Великий Бобрик-Хмелівка, і висловила надію, що роботи будуть виконані якісно та вчасно.

4 листопада
3 листопада