19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Юрій Дараган розповів про подробиці свого звільнення із Тростянецького телеканалу та «ручних» депутатів Бови

Голова Тростянецької комунальної телерадіокомпанії Юрій Дараган, якого учора, 13 жовтня, несподівано відправили у відставку депутати, заявив про політичний підтекст у рішенні щодо його звільнення.

«На сесії Тростянецької міської ради мене було звільнено. Підстава – виникнення дебіторської заборгованості за 2019 і нинішній роки перед підприємством ТОВ «Зеленбуд», яке надає нам можливість розповсюджувати телевізійний сигнал. Це – гроші, які обіцяла міська рада, яка на 100 відсотків фінансує телеканал, бо він комунальний. Обіцяла і в минулому році, і в нинішньому. Але саме сьогодні Дарагана вирішили зробити винуватцем цієї заборгованості. Це – офіційна версія» , – розповів він і додав, що має власний погляд на ситуацію до якої Юрій Бова має безпосереднє відношення.

«Смикаючи за ниточки» депутатів від своєї політсили у міській раді, яка має монобільшість, очільнику Тростянця вдається без проблем приймати необхідні рішення. Ситуація з Юрієм Дараганом – яскраве тому підтвердження.

«Голова місцевої ОТГ Юрій Бова пропонував балотуватись до обласної ради від партії «Сила людей». Я інтелігентно відмовився, говорячи про те, що журналіст має бути відсторонений від будь-яких партій. Це – моя принципова позиція. І після цього відбувається сесія, де більшістю голосів представники «Сили людей» голосують за мою відставку…», – підсумував Юрій Дараган.

Вважає, що таким чином Юрій Бова разом із монобільшістю депутатів власної партії знищує комунальну телерадіокомпанію громади заради перемоги на місцевих виборах.

Юрій Дараган не розповів, чи оскаржуватиме це рішення у судовому порядку, але вже у коментарях отримав підтримку з боку людей за його роботу та чесність.

SOS! Сумщина, м.Тростянець. Місцевий очільник Юрій Бова – кандидат на голову ОТГ разом з монобільшістю депутатів власної партії знищує комунальну ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЮ Громади заради перемоги на місцевих виборах…

Опубліковано Yury Daragan Вівторок, 13 жовтня 2020 р.

 

4 листопада
3 листопада