Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

З’явилися фото покинутого села Лісове на Сумщині

Автор проекту «Без людей» Едуард Баранов поділився з черговим фоторепортажем про покинуті села Ямпільського району. На цей раз мова йтиме про село Лісове, передає yampil.info.

«У квітні 2013 року у мене з’явилась перша цифрова фотокамера і саме тоді почав реалізуватися проект «Без людей»… Не мав особливого бажання знову повертатись до цієї теми, але торік восени в одному із сіл випадково зустрів читачів паперового варіанту районної газети. Вони, як виявилось, слідкували за проектом та навіть звернулися з проханням сфотографувати будинок батьків…

Цієї весни я знов, після 2016 року, побував в Антонівці та Лісовому (колишньому Комінтерні). Саме про це мій трохи запізнілий спонтанний репортаж. За цей час Лісове остаточно перетворилось на безлюдну руїну – тут не гніздяться навіть лелеки, бо це вельми соціальні птахи, що не полюбляють покинуті села. Однак вони прилітають сюди з Антонівки – харчуються комахами на покинутих городах. Нащадки ж померлих вже давно покинули дідівщину, бо в сучасних реаліях вона безперспективна», — пише Едуард Баранов.

4 листопада
3 листопада