Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

З’явилося відео з місця ДТП на трасі Суми-Лебедин

31 липня о 14:44 до Служби порятунку «101» від працівників екстреної медичної допомоги надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду в Лебединському районі. За попередніми даними, на трасі Суми-Лебедин поблизу с. Даценківка зіштовхнулися легковики Opel «Omega» та Renault «Kangoo».

На місце виклику направили відділення чергового караулу 18-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру, добровільну пожежну команду с. Бишкінь та відділення групи спеціальної пожежної техніки на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі із м. Суми.

Як було встановлено, внаслідок аварії Renault загорівся, а Opel з’їхав у кювет та перекинувся. О 15:07 пожежу локалізували, а о 15:15 – ліквідували. Для запобігання займання здійснено проливку водою моторного відсіку Opel та змиття з проїжджої частини розлитого палива. Проведення деблокувальних робіт не знадобилося. Рятувальники допомогли лікарям транспортувати постраждалих людей до медичних спецавтомобілів.

Усього на місце ДТП залучалося від Державної служби України з надзвичайних ситуацій 8 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки.

 

4 листопада
3 листопада