Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

За добу на Сумщині виявили п’ять фактів незаконного обігу наркотиків

Минулої доби правоохоронці виявили та вилучили марихуану та альфа-сіль у жителів обласного центру, Конотопа, Лебедина та Краснопільського району.
На вулиці С.Бандери в Сумах, під час проведення поверхневого огляду36-річного жителя обласного центру, поліцейські в кишені чоловіка виявили 5 грамів білої кристалічної речовини, зовні схожої на PVP-сіль. Подібну речовину у двох конотопчан вилучили й працівники Конотопського відділу поліції.
«Поповнив» поліцейську статистику 31-річний житель Краснопільського району, у якого місцеві правоохоронці знайшли 30 грамів марихуани. Другого «шанувальника» канабісу виявили працівники Лебединського відділення поліції – серед особистих речей 28-річного містянина зберігалось майже 20 грамів сухого коноплиння.
Наразі всі вилучені речовини направлені на експертні дослідження. За фактами незаконного зберігання наркотичних та психотропних речовин слідчі відкрили кримінальні провадження відповідно ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді чималого штрафу, або виправних робіт, або арешту, або обмеження волі на строк до трьох років, або ж позбавлення волі на той самий строк.
4 листопада
3 листопада