14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня

За ініціативи нардепа Михайла Ананченка благодійний фонд «Разом для України» отримав відзнаку Верховної Ради України

Як повідомив народний депутат Михайло Ананченко, команда благодійного фонду «Разом для України» відзначена українським парламентом за активну громадську позицію і підтримку співвітчизників у важкий час. З початку повномасштабного вторгнення РФ ця благодійна організація допомагала Сумщині великими гуманітарними вантажами. За словами народного обранця, невдовзі БФ «Разом для України» посилить наші медичні заклади, які мають додаткові потреби у зв’язку з операцією ЗСУ у Курській області.

«Днями спікер Верховна Рада України Руслан Стефанчук нагородив відзнаками Верховної Ради України науковців, лікарів і волонтерів, які зробили значний внесок у розвиток нашої країни.

Серед нагороджених – команда БФ Разом для України, яка системно допомагала Сумщині від початку повномасштабного вторгнення росії та продовжує сумлінно працювати для допомоги Україні та заради системні зміни у нашій державі!!

В тому числі з моєї ініціативи благодійників та волонтерів було нагороджено грамотами та подяками ВРУ за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток держави, сумлінну працю, високий професіоналізм та активну громадську волонтерську діяльність.

Ну і за нагоди хочу анонсувати, що дуже скоро ми побачимо чергову масштабну гуманітарну місію БФ “Разом для України” на Сумщину задля підтримки наших закладів охорони з доровʼя, які у з вʼязку з “Курською операцією” на жаль отримали додаткове навантаження.

РАЗОМ – сильніші!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше народний депутат назвав обсяги допомоги, яку надав благодійний фонд «Разом для України» Сумській області: більше 200 доставок допомоги на 100 млн грн за рік.

4 листопада
3 листопада