Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

За настирливе чіпляння до дівчат суд присудив два місяці

Жителю Сумщини присудили два місяці за настирливе чіпляння до дівчат.

Конотопський районний суд розглянув справу за обвинуваченням Артура Курильченка у хуліганстві.
Згідно з вироком суду, чоловік 9 грудня минулого року року на зупинці біля магазину «Салют» у Конотопі помітив незнайому 16-річну дівчину, яка йшла та розмовляла по телефону. Під приводом познайомитися він став словесно чіплятися до неї, намагався обійняти та заважав їй розмовляти, забираючи телефон. У зв`язку з цим дівчина по телефону покликала на допомогу свою 17-річну подругу. Почувши це, обвинувачений відібрав у неї мобільний. Її подруга, яка тоді вже підійшла на місце, забравши із рук особи обвинуваченого телефон, стала з`ясовувати в останнього, чому він чіпляється до її подруги. У відповідь той ухопив дівчину за одяг та вдарив її по голові. В іншої дівчини задля перешкоджання виклику допомоги він відібрав телефон і викинув його. Після такого дівчата намагалися втекти, але обвинувачений їх наздогнав посеред проїздної частини дороги навпроти магазину «Катерина» та почав з силою обіймати одну з них, а потім штовхнув на узбіччя, коли побачив автомобіль. Після цього знову схопив, намагаючись обійняти, та дівчата покликали на допомогу. Коли до них підійшов перехожий, обвинувачений відпустив дівчат, вони побігли у двір будинку.

Але там чоловік їх наздогнав уже в під’їзді та, схопивши одну із дівчат, притиснув її до стіни. Дівчина відштовхнула його від себе та разом із подругою виштовхали з під`їзду і тримали двері. Але він їх відчинив та, вхопивши одну з дівчат, підняв, але не втримався на ногах і разом вони впали на підлогу. Внаслідок такого дівчина вдарилася обличчям об землю та отримала садна. Піднявшись, вона намагалася втекти, але обвинувачений схопив її знову. Та за допомогою подруги врешті-решт дівчина вирвалася і втекла. Після цього обвинувачений розбив каменем вікно на першому поверсі цього будинку.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину та щиро розкаявся у вчиненому. За розбите вікно він просив суд суворо не карати, а заподіяні збитки відшкодував.

Суд ухвалив визнати Артура Курильченка винним у хуліганстві та призначити йому два місяці арешту. У залі суду його взяли під варту.

4 листопада
3 листопада