Вчора
20 червня
19 червня
18 червня
17 червня
15 червня
14 червня
13 червня
10 червня
8 червня
4 червня
31 травня
26 травня
23 травня
22 травня
21 травня
20 травня
18 травня
15 травня

За підтримки Віталія Калініченка у Недригайлові відбувся дитячий обласний турнір з футболу

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ «Агрофірма «Псьол» Віталій Калініченко продовжив багаторічну родинну традицію проведення дитячих футбольних турнірів. Попри війну і важку ситуацію з обстрілами на своїй малій батьківщині та перенесення бізнесу у більш безпечну локацію на Сумщині, народний обранець підтримав спортивне свято для маленьких футболістів у Недригайлівській громаді – відкритий обласний турнір.

«Для нашої родини – підтримка та розвиток дитячого футболу вже давно стали невідʼємною справою нашого життя. І навіть у такий скрутний час, коли наш бізнес у Миропільській громаді практично повністю знищений і щоб зовсім не загнутися, ми його переносимо далі від кордону (при цьому залишаючись на рідній Сумщині), знаходимо можливість підтримати цю справу.

Так, у суботу 1 червня на КСК “Колос” смт Недригайлів за нашої підтримки пройшов відкритий обласний турнір з футболу. У турнірі взяло участь 6 команд, а саме: Альянс Липова Долина-Недригайлів, ФШ Сергія Страшненка -1, ФШ Сергія Страшненка -2, ФК “Низи” Сумський район, ФК “Степанівка” Сумський район, ДЮСШ Терни-Недригайлів. Переможцем команда Альянс Липова Долина-Недригайлів, срібними призерами стали вихованці ФШ Сергія Страшненка -1, бронзовим призером стала команда ФК Степанівка Сумський район.

За підсумками проведення змагань були визначені кращі гравці у кожній команді.

По завершенню турніру разом із Недригайлівським селищним головою Костянтином Волковим вручили всім учасникам турніру солодкі подарунки.

Дуже хочеться, щоб в нашій країні якомога швидше настав мир, щоб усі ми змогли нормально працювати, а футбольні дитячі турніри проводили частіше і з більшою кількістю учасників!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше Віталій Калініченко допоміг Анастасії Гец із Сумського району почути світ. Депутат придбав якісний слуховий апарат для дівчинки з багатодітної родини,  щоб вона мала змогу продовжити навчання онлайн та розширювати коло спілкування в Інтернеті.

4 листопада
3 листопада