Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня

За сприяння нардепа Михайла Ананченка 22 громади Сумщини отримають нові автобуси для навчання дітей та надання соцпослуг

Народний депутат Михайло Ананченко допомагає у забезпеченні сучасними автобусами 22 громад Сумської області. Спільними зусиллями вперше за тривалий час вдалося залучити на Сумщину чималу кількість спеціалізованого транспорту.  Вчора ключі від перших 15 автобусів вручили тим закладам, де є особлива необхідність. За словами парламентаря, у непростих умовах війни поповнення шкільного автопарку сприятиме безбар’єрному доступу учнів до освітнього процесу в очній формі.

«Новий транспорт, а разом із ним – і додаткові можливості для навчання дітей, надання соціальних послуг та забезпечення інших потреб, отримають 22 громади Сумщини!

3 спецавтобуса для перевезення маломобільних груп населення – Попівській, Грунській та Чупахівській ТГ;

1 автобус Недригайлівській громаді та 2 – Роменській;

7 – для шкіл, що мають найбільшу потребу в автобусах, – Коровинська, Вільшанська, Липоводолинська, Ямпільська, Дубов’язівська, Миколаївська та Путивльська;

1 – для закладу Річківської громади, що був зруйнований, та 1 – у школу Верхньосироватської громади, де шкільний автобус було викрадено ворогом.

Перші 15 передали сьогодні, а вже найближчим часом надійде ще одна партія транспорту. Вперше за останній час вдалося залучити в область таку кількість автобусів. Всі разом ми зробили важливу справу – для наших дітей, наших людей, наших громад.

Цьогоріч для шкіл області, за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на умовах співфінансування, придбано 23 шкільні автобуси, у тому числі 3 – спеціально обладнаних для перевезення маломобільних груп населення на суму понад 69 млн грн.

Пишаюся результатом нашої спільної роботи – з освітянами, місцевою владою, депутатами. Працюємо на благо Сумщини! Слава Україні!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, завдяки ініціативі нардепа Михайла Ананченка Суми отримали п’ять надпотужних генераторів, які спрямують в обласні комунальні заклади. Вони дозволять установам безперервно функціонувати у разі відключень з централізованої мережі.

4 листопада
3 листопада