Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

За сприяння нардепа Тетяни Скрипки обласний онкодиспансер отримав сучасний лінійний прискорювач

Сумський обласний онкологічний диспансер отримав дороговартісне обладнання, на яке так довго очікували онкохворі жителі Сумщини –  лінійний прискорювач. Зокрема, це стало можливим за сприяння народного депутата від партії “Слуга народу” Тетяни Скрипки, яка доклала немало зусиль, аби сучасний прискорювач з’явився у Сумській області, та спрямувала на його придбання мільйон гривень.

“❗Сумщина у трійці лідерів антирейтингу областей за кількістю захворювань на рак. І до цього часу в області не було лінійного прискорювача, який дозволяє ефективно лікувати пацієнтів.
🏥Вирішення цієї проблеми стало моїм завданням відтоді, як мене обрали нардепом. На рак хворіли мої батьки і мені не треба пояснювати наскільки це важливо – дати онкохворим шанс на життя.
✈На початку року мені вдалося організувати поїздку до Албанії, де сумська делегація отримала знання про встановлення лінійних прискорювачів і будівництво бункерів згідно міжнародних стандартів. Фізики, онкологи, фахівці з радіологічного обладнання давали цінні поради, натомість ми не мали платформи для їх використання.
💯Зрештою, наприкінці року можемо сказати – місія виконана. Зусиллями держави, онкодиспансеру, меценатів, бізнесменів.
✅Я спрямувала мільйон грн на потребу онкохворих з коштів на соціально-економічний розвиток територій. Дякую моєму колезі Микола Задорожній, який теж не вагаючись виділив млн грн на лінійний прискорювач. Щира вдячність голові Сумської обласної ради Віктору Федорченку за наполегливість у вирішенні проблеми, керівнику онкодиспасеру Володимиру Шевченку за професіоналізм, і всім, хто долучився до збору коштів через благодійний фонд “Здоров’я Сумщини” за відкриті серця і безмежну доброту.
🤝Ми всі мали спільну мету – якісне та ефективне лікування на Сумщині. Тепер кваліфіковану допомогу у себе вдома може отримати кожен”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Возможно, это изображение (в помещении)

4 листопада
3 листопада