Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Задля розвитку Сумщини губернатор Грищенко готовий особисто зустрічатися з кожним інвестором

Голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко закликає створювати велику Сумщину разом. Задля досягнення цієї важливої мети губернатор готовий особисто зустрічастися з кожним інвестором і працювати у будь-якому зручному для них форматі.

«Створимо Велику Сумщину разом!

Я розумію, що сьогодні такий виклик звучить занадто оптимістично, але…

Але якщо нічого не робити, то наша область точно не стане кращою. Я оптиміст, інакше й не можна на моїй посаді, бо потрібно працювати на результат, на те, щоб у Сумщини була перспектива і в економічному, і в політичному, і в суспільному плані. В економічному, на мою думку, найголовніше. Адже якщо буде працювати економіка, будуть створюватися нові робочі місця, платитися податки, то і решта важливих показників життєдіяльності регіону будуть знаходитися на гарному рівні.

Щоб не вести порожню дискусію по розвитку регіону (кілька проєктів ми вже почали реалізовувати, і ви про них можете частково дізнатися з моєї сторінки), впроваджуючи ініціативу Президента України Володимира Зеленського щодо підтримки інвесторів, готовий працювати з інвесторами у будь-якому зручному для них форматі.

Якщо маєте бажання інвестувати у нашу Сумську область, то двері мого кабінету завжди для вас відчинені. Я розумію, що від бюрократичних проблем ніхто не застрахований, і що ще не всі чиновники на місцях зрозуміли нові реалії, ту роль, яку відіграють підприємці в житті держави, в її благополуччі та економічній безпеці. Розумію, що на багатьох етапах реалізації проєкту будуть виникати труднощі. Як голова облдержадміністрації, готовий допомагати у цій справі.

Свої звернення про інвестиційну зустріч прошу надсилати або в особисті повідомлення, або звертатися на телефон моєї приймальні +38 0542 60 77 55.

Створюємо велику економіку, створюємо Велику Сумщину!» — написав Роман Грищенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада