Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

“Замилюють очі” – шосткинці про ремонт фонтану, на який влада виділила сотні тисяч гривень

Шосткинці обурюються, що місцева влада другий рік поспіль виділяє сотні тисяч гривень на ремонт фонтану по вул. Садовий бульвар, який у підсумку залишається у такому ж занедбаному стані.

Так, у 2019 році в Шостці провели тендер на капремонт фонтану на 200 тис. грн., через рік оголосили ще один, збільшивши суму до 425 тис. грн. Цікаво, що за кожний кв. м. гранітних плит, які замінять у рамках запланової реконструкції, заплатять аж 1600 грн.(!).

У соцмережах обурені шосткинці кажуть, що місцева влада йде на поводу у підприємця, який отримав цей та більшість інших підрядів на ремонтні роботи у місті, і пов’язують «таку удачу» з тісними стосунками з очільником Шостки Миколою Ногою.

«Второє “ЯВЛЕНІЄ” фонтана…Перше коштувало шосткинцям в минулому році 200 тисяч гривень. Зараз заплатять ще майже півмільйона. До речі будуть класти круті гранітні плити за 1600 грн – 1 м.кв. Є звісно в половину дешевші, і купити їх можна так само за 300 км від Шостки (наприклад Київській завод “Граніт”, а ще в 2019 не відкидали можливості їх придбання в Кролевеці )…Але нащо економити?! Підрядчик, що виграв тендер запропонував по 1600+доставка – міська влада підтримала. Завершити роботи мають 30 листопада…Хоч би сніг не випав…», – написала у Фейсбуці Тетяна Семенова.

 

Підтримали її думку й інші містяни, які називають реконструкцію фонтану замилюванням очей. Люди жартують, що в наступному році чиновники знову оголосять тендер на його оновлення.

Опубліковано Татьяною Семеновою Вівторок, 22 вересня 2020 р.

 

Джерело: viche.sumy.ua

4 листопада
3 листопада