Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Завдяки нардепу Тетяні Скрипці Сумська школа №17 отримала сучасний харчоблок

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка допомагає втілювати в життя комплексну реформу шкільного харчування в Сумах, аби діти споживали більш здорову та корисну їжу. Завдяки зусиллям парламентарки Сумська школа №17 отримала сучасний харчоблок і їдальню.

“♨️Нові жарові шафи, електричні плити, варочні поверхні, холодильні камери, міксери, м’ясорубки – сучасним харчоблоком, де є все, щоб готувати безпечну та якісну їжу, тепер може пишатися Сумська школа №17.
🍽В рамках реалізації ініціативи Олени Зеленської щодо комплексної реформи шкільного харчування тут з’явилася і нова кольорова їдальня. Сьогодні на сніданок за збірником Євгена Клопотенка: салат з моркви та сиру, котлетки по-міланськи з картоплею, банани.
‼️Особлива увага роботі кухарів – медогляд і санмінімум обов’язкові!
✅Я рада, що 2 млн грн з коштів на соціально-економічний розвиток територій, спрямувала саме сюди. Минулого року за таким саме принципом у школі було встановлено протипожежну систему🔥
🤝Відповідальне ставлення керівництва закладу, неймовірна підтримка депутатів по округу Ефрем Лазарев Олег Резник, які самостійно виготовили проект, залучення освітньої субвенції і коштів міського бюджету – все це зробило можливим реалізацію масштабного проекту.
💥Реформа триває👇
📌змінюємо харчові звички маленьких українців
📌впроваджуємо систему
НАССР і сучасне дитяче меню
📌додаємо у навчальні заклади посади шеф-кухарів
📌оновлюємо і оснащуємо харчоблоки”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада