Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Завдяки нардепу Тетяні Скрипці у лікарні святого Пантелеймона з’явилось пересувне рентгенобладнання

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка продовжує опікуватися покращенням медичної галузі в Сумах. Зокрема, завдяки парламентарці у міській клінічній лікарні святого Пантелеймона з’явилося пересувне рентгенобладнання, яке допомагає оперативно обстежувати хворих із пневмонією. Для придбання сучасної діагностичної апаратури вона спрямувала 1,8 млн грн.

“☢Через велику кількість пацієнтів із запаленням легень, ковідні відділення потребують пересувної рентгенапаратури, яка дає можливість швидко обстежувати хворих в палатах і операційних.
🏥Зручне, якісне, безпечне. Таке пересувне рентгенобладнання з’явилось у міській клінічній лікарні Святого Пантелеймона. На придбання сучасного цифрового апарата я спрямувала 1,8 млн грн з коштів на соціально-економічний розвиток територій.
✅Тішуся тим, що апаратура високого рівня з’являється в лікарнях Сум. Минулого року в рамках “Великого будівництва” було оновлено і оснащено приймальні відділення центральної міської і обласної лікарень, за моєї участі в обласному онкодиспансері встановлено лінійний прискорювач, придбано обладнання для ковідного відділення 4 лікарні👇
Попереду будівництво сучасного корпусу онкодиспансеру, продовження будівництва другої черги обласної лікарні.
Усім сумчанам зичу міцного здоров’я, бережіть себе та своїх рідних🙏” – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада