Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Завдяки нардепу Тетяні Скрипці у Сумах для безпеки встановлять понад 100 камер відеоспостереження

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка взяла участь у спільній із правоохоронцями нараді щодо реалізації у Сумах програми “Безпечне місто”. Завдяки комплексному встановленню камер відеонагляду, переконана парламентарка, сумчани зможуть почуватися більш безпечно, а також вдасться зменшити кількість правопорушень.

“1️⃣Перший етап проекту “Безпечне місто” – придбання серверного обладнання та встановлення 43 камер на в’їздах до міста. Вся інформація з них зберігається на сервері Сумської міської ради, звідки використовується правоохоронцями.

2️⃣Другий етап – придбання програмного забезпечення і створення автоматизованих робочих місць задля моніторингу ситуації. Згодом буде придбано і встановлено додаткові камери, аби під наглядом залишались найпроблемніші перехрестя. На дорожних розв’язках має бути встановлено 62 камери: 47 номерних, 13 оглядових та 2 роботизовані.

📹Відеонагляд вже є у навчальних закладах. За три роки, на які розрахований проект, Суми будуть обладнані необхідною кількістю камер спостереження. Цю роботу міська рада проводить за підтримки поліції.

✅Вдячна секретарю міськради Олегу Рєзніку за те, що опікується проектом «Безпечне місто» і очільнику ГУНП в Сумській області Сергію Чижу за співпрацю. Міська система відеонагляду має працювати комплексно і ефективно. Це лише початок масштабного проекту, але важливо, що він реалізується.

👉Відеоспостереження в обласному центрі – це безпека його жителів і зменшення кількості правопорушень”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада