Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Завдяки нардепу Тетяні Скрипці в обласному центрі комплексної реабілітації з’явиться сучасний харчоблок

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка спрямувала на реконструкцію харчоблока обласного центру комплексної реабілітації 2.9 млн грн з коштів на соціально-економічний розвиток територій.  Наразі роботи вже розпочалися, повідомила парламентарка на своїй сторінці у Фейсбуці.

“🎨Рік тому я вперше вчилася розписувати і декорувати пряники. Моїми вчителями були дивовижні діти – відвідувачі обласного центру комплексної реабілітації.
🎅Тоді, у день Святого Миколая, директорка закладу Елена Сущенко розповіла про свою мрію – зробити у приміщенні харчоблок, адже 20 років поспіль обіди для дітей возять із заміської бази центру в с.Рибці, що за 25 кілометрів від Сум.
📌80 дітей із ДЦП, затримкою та порушенням психічного розвитку, аутичним спектром, синдромом Дауна…Робота, яку здійснює колектив – надважлива, це реабілітація та соціалізація дітей з інвалідністю, тож питання необхідності такого ремонту навіть не виникало.
✅2.9 млн грн з коштів на соціально-економічний розвиток територій я спрямувала на реконструкцію харчоблока, і ось вже тривають роботи.
💯Наступного року традиційний майстер-клас до дня Святого Миколая відбудеться за підтримки кухарів, з використанням нового обладнання. І від того наші святкові пряники будуть ще смачнішими✨” – написала Тетяна Скрипка.

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

4 листопада
3 листопада