Вчора
18 жовтня
17 жовтня
15 жовтня
14 жовтня
12 жовтня
9 жовтня
8 жовтня
6 жовтня
4 жовтня
2 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня

Завдяки нардепу Тетяні Скрипці юні сумські шахісти відпочили в Чехії

Народний депутат Тетяна Скрипка продовжує працювати із українськими та міжнародними партнерами, щоб організувати відпочинок для дітей із Сумщини у безпечних регіонах України та за кордоном. Така оздоровча кампанія вдало відбулася влітку,  триває вона і тепер, в осінній період, щоб якомога більше маленьких жителів області, які живуть у напруженій воєнній атмосфері, мали змогу відновитися і набратися сил. За сприяння парламентарки юні шахісти із Сум провели канікули у Чехії, де відточували майстерність гри в шахи і провели насичену культурну програму серед європейських визначних місць. Тетяна Скрипка особисто зустріла дітей, які повернулися із поїздки та вислухала їхні враження від проведених у Чехії канікул.

«Час у подорожі промайнув швидко, але вражень та емоцій у дітей чимало. Окрім гри у шахи для 40 дітей з усієї України, серед яких 9 сумчан, організатори підготували багато сюрпризів:

ескурсія у Валдштейнському палаці;

прогулянки Прагою;

знайомство з Маріанськими Лазнями і замком Бечов-над-Теплоу;

відвідування басейну, смачна чеська кухня і зустрічі з цікавими людьми.

Щаслива, що співпраця з благодійними фондами, меценатами, Польством України в Чеській Республіці, робота з організації поїздки, підготовки документів, супроводу дітей – не були даремними. Чим більше дітей Сумщини матимуть можливість відпочити, оздоровитися, психологічно розвантажитися – тим краще. Тому сьогодні цей напрямок для мене пріоритетний», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також народна обраниця висловила щиру  вдячність  за неймовірну підтримку і допомогу Фонду «Чисті Серцем», Василю Вишиванюку, Ірині Рабарській, Посольству України в Празі та Жіночому об‘єднанню «Мереживо», яке розділяє соціальні ініціативи і реалізує цікаві проєкти.

Нагадаємо, народний депутат Тетяна Скрипка передала якісне дитяче харчування для маленьких сумчан.  1200 фруктових снеків та понад 2500 упаковок молочної суміші отримали  пацієнти Сумської обласної дитячої лікарні.

4 листопада
3 листопада