Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Збірна України, яку на міжнародному чемпіонаті з риболовлі підтримала “АМК РЕМ-БУД”, зайняла перше місце

Українські аматори-риболови стали труміфаторами XVIII Чемпіонату світу з лову хижої риби з берега, який проходив у болгарському місті Девін.

Наша збірна стала кращою з поміж 15 команд, які приїхали за перемогою із Польщі, Чехії, Боснії та Герцеговини, Словаччини, Італії, Угорщини, Хорватії, Румунії, Сербії, Північної Македонії, Латвії, України, Молдови, Росії та Болгарії.

Керівник “АМК РЕМ-БУД” Андрій Куковенко, який фінансово підтримав аматорів-риболовів, щиро радіє за зайняте нашою командою перше місце.
“Українці показали прекрасний результат, свою майстерність та згуртованість. Їх перемога вкотре доводить, що у нашого народу закладена основа сильної нації, яка здатна на великі досягнення”, – підкреслив директор “АМК РЕМ-БУД” Андрій Куковенко і додав, що перемога української збірної на міжнародному чемпіонаті це – престиж для нашої країни.
“Хочу подякувати команді за перемогу на змаганнях, побажати натхнення і подальших звершень у риболовному спорті. Вірю, що і на Україні ця перемога стане хоч і не великим, але, все ж таки, поштовхом до розвитку зеленого туризму”, – зазначив Андрій Куковенко.

4 листопада
3 листопада