Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Зе-депутат Дем’яненко за відстоювання політики Президента Зеленського отримав 15 ножових поранень

Сьогодні о 14 годині у Ковпаківському районному суді міста Суми відбудеться розгляд продовження строку тримання під вартою Сірику Володимиру Олексійовичу, який 9 травня увечері наніс більше 15 колото-різаних ножових ран депутату Сумської районної ради від партії «Слуга народу», президенту ФК «Суми» Геннадію Дем’яненку.

Як вдалося з’ясувати редакції «Сумських дебат» із власних джерел, жахлива подія сталася 9 травня цього року вдома у Геннадія Дем’яненка. Того дня до нього завітав знайомий Володимир Сірик. Під час вечері між чоловіками велася дискусія, у тому числі і на політичні теми. Зокрема, оскільки президент ФК «Суми» є депутатом від президентської партії «Слуга народу», то став на захист політики Володимира Зеленського і державного суверенітету України. І що курс на евро-антлантичні цінності, яким прямує наразі Україна, — єдиний правильний. Така жорстка позиція по відстоюванню Дем’яненком ініціатив Президента України Зеленського, очевидно, не просто не сподобалася Сірику, а привела його в неконтрольований стан. Тому він дістав свого розкладного ножа і накинувся зі спини на Зе-депутата. Наніс більше 15 ран.

Кілька годин лікарі боролися за життя депутата на операційному столі.

Дивом Геннадію Дем’яненку вдалося врятуватися, адже Володимир Сірик на голову вище від нього (зріст Сірика 195 сантиметрів, а Дем’яненка — 167), до того ж, Сірик є професійним спортсменом із важкої атлетики (жим штанги лежа), має чисельні титули та нагороди із даного виду спорту.

Як розповіли редакції «Сумських дебат» люди, наближені до Г.О.Дем’яненка, — навіть після такого невтішного дня він продовжує стояти на своїй проукраїнській і пропрезидентській позиції. Від слів своїх не відмовляється і готовий з гідністю продовжити їх захищати, тим більше що він є не тільки Зе-депутатом, а й державним радником юстиції третього класу, Заслуженим юристом України.

4 листопада
3 листопада