Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

“Зе! Жінки” Сумщини просять бути небайдужими до домашнього насильства

Найкраща подруга, сусідка, вчителька, водійка таксі, модель на подіумі, головна лікарка, багатодітна мама, 19-річна дівчина, поважна дама у гарному костюмі. Кожна з жінок, яку ви бачити кожного дня на вулиці, в університеті, на роботі, в транспорті, по телебаченню, в гостях – може зазнавати знущань. Кожна з них може роками страждати від фізичного, сексуального чи психологічного насилля.

В це важко повірити, але кожна третя жінка у світі потерпає від насильства. Тож щороку 25 листопада ми підтримуємо всесвітню акцію «16 днів проти насильства», що нагадує світу про проблему домашнього насилля і про тих, хто стає жертвою знущань. В Україні національну інформаційну кампанію проводить рух «Зе!Жінки».

Колір боротьби помаранчевий – бо це колір щастя, а отже життя, в якому немає місця насильству.

Зло підступне, воно має багато проявів, і ніщо не може виправдати його. Тому не звикайте до насилля, не варто терпіти приниження, не слід не зважати на агресію.

Під час війни, коли навколо так багато страждань, головне не стати глухими і сліпими до чужої біди, – закликають “Зе!Жінки” Сумщини. Навпаки, маємо ще гостріше відчувати цінність кожної миті життя, необхідність підтримки і єднання, важливість турботи один про одного, віри.

Будьте уважнішими, толерантнішими, добрішими. Підтримайте акції проти насильства, допоможіть тим, хто потерпає від нього. Нехай повернуться до них яскраві, соковиті кольори життя.

4 листопада
3 листопада