Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Зеленський натякнув, що нардеп від Сумщини публічно вирішує свої особисті політичні чи бізнесові проблеми

Президент України Володимир Зеленський відреагував на заяву контрозвідки США про те, що Російська Федерація здійснює втручання в американські вибори за допомогою дій народного депутата України Андрія Деркача.

«Окремо дозволю собі наголосити на тому, що запобігання втягуванню нашої країни у внутрішню політику Сполучених Штатів – це питання нашої національної безпеки. Тому вважаю, що громадянам України слід, м’яко кажучи, утримуватися від будь-якої діяльності, пов’язаної з президентськими виборами у США, та не дозволяти собі спробувати вирішити на цьому будь-які свої особисті політичні чи бізнесові проблеми. Репутація України вартує набагато більше, ніж репутація будь-кого з наших політиків. Тож давайте не розмінювати Україну на ситуативні зиски…», — написав Зеленський у Фейсбуці.

Нагадаємо, позафракційний нардеп Андрій Деркач опублікував низку аудіозаписів розмов екс-президента Петра Порошенка з віце-президентом США Джо Байденом і главою Держдепу Джоном Керрі, де обговорюються важливі для України питання, у тому числі кадрові.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/politics/zelenskij-natyaknuv-shho-nardep-derkach-publichno-virishuye-svoyi-osobisti-politichni-chi-biznesovi-problemi

4 листопада
3 листопада