25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Житель Сумщини викрав на полі майже півтонни кукурудзи

Про те, що на полі місцевого сільгосппідприємства невідомі особи крадуть кукурудзяні качани, дільничному повідомив працівник охорони. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група Серединобудського відділення поліції.

Прибувши на вказане місце, правоохоронці застали як самих охоронців, так і затриманого ними громадянина. З‘ясувалось, що до крадіжки кукурудзи причетний 58-річний житель одного з сіл району – чоловік приїхав на поле своїм мотоблоком і навантажив у кузов майже півтони наламаних качанів.

Поліцейські вилучили транспортний засіб, а зібрані громадянином 460 кілограмів початків після проведення всіх необхідних слідчих дій повернули власнику.

Наразі за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», в рамках якого встановлюють спричинені підприємству збитки та можливу причетність чоловіка до інших аналогічних злочинів.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді чималого штрафу, або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт строком до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або ж обмеження волі на строк до п’яти років. Остаточне покарання чоловіку визначить суд.

4 листопада
3 листопада