25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Житель Сумщини задушив свою дружину

Про смерть 58-річної конотопчанки в поліцію повідомив її син. На перший погляд це був трагічний, але простий і зрозумілий факт, оскільки в померлої були проблеми зі здоров’ям через зловживання алкоголем. Однак і медиків, і правоохоронців, які прибули за повідомленням, щоб, згідно з нормативними документами зафіксувати факт смерті, насторожили садна і синці в районі обличчя і шиї померлої. Чоловік на всі питання відповідав, що дружина в той день була добряче напідпитку, багато падала, а звідси синяки і садна. Однак правоохоронців такі відповіді не задовольнили і тіло жінки було направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Підозри поліцейських про насильницьку смерть людини виявилися небезпідставними — судово-медична експертиза підтвердила, що жінка була задушена. Деякий час чоловік заперечував свою причетність до її смерті, але правоохоронці зібрали достатньо доказів, що підтверджують його провину, і він зізнався у скоєному. Слідчим людина розповіла, що в той день, після спільного вживання алкогольних напоїв, вони з дружиною посварилися. Під час сварки він схопив її за шию і сильно здавив, а потім штовхнув на ліжко і пішов спати в іншу кімнату.

«Слідчі вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», — коментує Олександр Васильченко, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Конотопського відділу поліції. — За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу». Слідчі дії тривають.

4 листопада
3 листопада