28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Жителі Роменщини вдячні нардепу Максиму Гузенку за відремонтований міст

У відповідь на звернення народного депутата від Сумщини Максима Гузенка (партія «Слуга народу») департамент інфраструктури Сумської ОДА виділив близько 2 млн гривень на реконструкцію дерев’яного мосту через р. Хорол, що в с. Русанівка Липоводолинської ОТГ.

Об’єкт кілька років був у жахливому стані, що унеможливлювало нормальне транспортне сполучення з частиною села. Наразі ж ремонтні роботи завершені – міст у відмінному стані. Жителі Роменського району безмежно раді довгоочікуваній події та щиро дякують ініціаторам і виконавцям ремонту.

“Не словом, а ділом: від імені жителів с. Русанівки та особисто від себе висловлюю велику вдячність селищному голові Липоводолинської селищної ради Володимиру Штаньку, голові Роменської районної державної адміністрації Денису Ващенку та особлива подяка депутату Верховної ради Максиму Гузенку за поточний ремонт містка через річку Хорол.

Це 💯 % командна робота. Нарешті проблема, яка існувала роками, вирішена. Ми вдячні за розуміння наших проблем і допомогу в їх вирішенні. Також сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

P. S. Колись почула від Президента Зеленського гарний вислів “Після когось залишаться пости, а після когось мости”, саме за депутатської каденції Максима Гузенка у Русанівці залишиться міст”, – пише, зокрема, у Фейсбуці Світлана Шутько.

4 листопада
3 листопада