16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Жителька Свеси може бути причетною до афери в Інстаграмі

Правоохоронці сусідньої області встановили, що ошукані користувачі соціальної мережі перераховували кошти на банківську картку уродженки Свеси

Під час досудового розслідування, яке проводилось Козелецьким відділенням поліції Ніжинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, було допитано потерпілу, яка показала, що 18.03.2020 зайшовши на одну із сторінок в соціальній мережі «Instagram», вирішила придбати дитячі речі, а саме: куртку, кросівки та шапку. В подальшому продавець повідомила, що замовлення буде коштувати 900 грн., та буде відправлене одразу після повної сплати за товар. Після чого продавець у соціальній мережі «Instagram» надіслала повідомлення де було вказано номер банківської картки. О 20:44 год. цього ж дня потерпіла здійснила оплату зі своєї картки на вказану банківську картку, однак до цього ж часу замовлення потерпіла не отримала.

В ході досудового розслідування встановлено, отримано ухвалу на тимчасовий доступ до грошових переказів банківської картки, де встановлено, що 18.03.2020 о 20:44:55 потерпіла перевела грошові кошти у сумі 900 грн на кредитну карту категорії GOLD, яка належить уродженці смт. Свеса, Ямпільського району Сумської області.

За результатами судового засідання суд надав правоохоронцям доступ до картки нашої землячки. Розслідування справи продовжується.
Джерело: yampil.info

4 листопада
3 листопада